У своїх інтерв'ю багаті та знамениті зазвичай говорять, що вибрали такий шлях самотностісамі, а шагувальників переконують своєю широкою усмішкою, що ціком щасливі.

Про історії знаменитих, одиноких і зовсім не молодих жінок, які ніколи не були одружені і навряд чи будуть розповідає Сlutch.

Мірей Матьє, 72 роки

Легенда французька співачка, які не принесла сімейног щастя ні мініатюрна фігура,ані неймовірно красива посмішка талант. Звичайно, у Мірей були шанувальники, але ні з одним з них вона так і не пішла під вінець.

Мірей Матьє

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Чоловік, якого вона дуже любила, поставив її перед вибором, і попросив дати обіцянку, що після народження дитини зірка залишить роботу і повністю присвятити себе родині.

На такі жертви співачка не пішла.

Патрісія Каас, 51 рік

На піку своєї популярності в сім'ї Партриції трапилося нещастя – тяжко захворіла її мама. Це і змусило молоду виконавицю з головою зануритися в роботу.

Втім у неї було чимало коханці, яких вона ретельно приховувала. Про це пізніше сама розповідала в інтерв'ю.

У неї був роман з відомим французьким актором Аленом Делоном.

Втім сімейного щастя їй так і не вдалося пізнати.

Кайлі Міноуг, 50 років

Майкл Хатенс, Полі Шором, Ленні Кравітц і Олівер Мартінес – ось ще не повний список її залицяльників.Втім як бачимо, знаменита співачка, розчарована стосунками з чоловіками, вирішила не присв'ячувати своє життя комусь із них.

Величезне розчарування Кайлі отримала після трирічного роману з фотомоделлю Джеймсом Гудінгом. І не дивлячись на те, що парі все-таки вдалося зберегти дружні стосунки – вона каже, що ця рана не заросте ніколи.

Шарліз Терон, 43 роки

Шарліз Терон входить в десятку найбільш оплачуваних зірок Голлівуду. Але, не дивлячись на славу та красу, це не зробило її щасливою.

У свої 43 зірка так жодного разу наважилась піти під вінець. Авсі її гучні романи закінчувалися безуспішно.

Найбільш гучний роман Шарліз був з відомим актором Шоном Пенном. Втім після року стосунків усе розвалилось. А кілька років тому актриса усиновила двох чарівних дітей африканського походження і тепер вона вже не самотня.

Дивіться: Знамениті та одинокі

Нагадаємо, фото найвідомішої дизайнерки видало її мерзенний секрет.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", співачка Анна Седокова розповіла про найбільше приниження за гроші.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі з'явилася перша відверта фотосесія солодкої Мерілін Монро ще до всесвітньої слави.