Скандально відома українська співачка Ані Лорак, яка вже багато років працює в Росії і гастролює по її території, знову отримала порцію бруду від своїх фоловерів у соцмережах. На цей раз 40-річна Лорак виклала в свій профіль в Instagram фото, де вона сидить в кінотеатрі.

На фотознімку Лорак сидить у штанях і сорочці з голими плечима, тримаючи попкорн в руці.

Фотографія повинна була вийти невимушеною. Здається, ось-ось співачка закине в рот шматочок підсмаженої повітряної кукурудзи.

Але шанувальники не розділили радісного настрою Лорак, зазначивши, що це фото - штучніше не придумаєш.

"Ну, у тебе рот, як у Буратіно! Від вуха до вуха!", "Я думаю, що з обличчям щось пішло не так?", "Жертва пластики", "Ну і постаріла ти, Кароліна", "Будинок воскових фігур", "Така натягнута посмішка", - зазначають вони під знімком.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також деякі зазначили, що на пальці співачки більше немає обручки.

Також Ані Лорак нещодавно відзначила своє 40-річчя і показала торт, який виявився чи не більше самої жінки. Багато хто тоді відзначив, що торт можна буде їсти не один день.

До того ж, в день народження Лорак її дочка подарувала мамі вірш. Але шанувальники музичної виконавиці не схвалили те, як виглядає її дитина. Багато відгукувалися не самими приємними словами на адресу дівчинки, деякі натякнули на те, що вона пішла обличчям вся в батька, що далеко не на користь їй, як майбутньої жінці, а також натякнули, що дитині пора вищипнути брови, які розрослися.

До речі, співачку вітали не тільки російські виконавці, але й українські знаменитості. Так, Потап записав на відео привітання для Кароліни, в якому зізнався, що запроданка вкрала його серце. Репер на честь цього навіть заспівав.

А от чоловік у своєму профілі написав, що співачка зробила йому найбільший подарунок в житті - їх спільну доньку. А сама Лорак - "нескінченна любов" для Мурата.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що "каракатицю" Лорак пообговорювали фанати через її новий образ у фотосесії.

Також Знай.UA писав про те, що Лорак після розставання з чоловіком розповіла, як правильно будувати стосунки, щоб не наступати на її граблі.

Крім цього, Знай.UA розповідав, що Кіркоров закрутив роман з Кароліною.