Останнім часом скандальна Даша Астаф'єва не перестає дивувати українську публіку своїми витівками або коментарями.

Нещодавно вона поділилась новими подробицями зі свого життя.

співачка

Під час інтерв’ю для "Світського життя" країнська співачка розповіла, скільки їй заплатили за оголені знімки в журналі. Крім того, вона продовжує зніматися в українському кіно і вдосконалювати свої акторські навички.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Астаф'єва додала, що їй дуже імпонує амплуа акторки і вона планує продовжувати розвиток в цьому напрямі.

Як вона додала:

"Я ніколи так не відчувала себе саме на своєму місці. І, при тому, я зрозуміла вже на 100 відсотків, що я актриса комедійного жанру, мені подобається смішити людей, мені подобається щось підкорювати, мені подобається отримувати звіздюлєй. Це все моє і я отримую величезну насолоду від того, що я цілодобово знімаюся. Зараз знімаюся у чотирьох фільмах, для мене це хороший знак".

Напевно, багатьом з вас вже довелось побачити фото торту із зображенням співачки, яке було зроблене в рамках однієї з телепередач.

Зірка поділилася враженнями від величезного торта у вигляді її фігури у натуральну величину, який зробили кондитери в кулінарному проекті "Король десертів" на телеканалі "1+1".

Вона зазначила також свої почуття та те, що вона відчувала у той момент, коли десерт розрізали на частини і їли.

Вона додала:

"Було боляче, коли почали різати, а почали різати, не буду приховувати, з інтимного місця і я зробила так: "ааа". Знаєте, в ляльку Вуду встромляють голки. Звідки я це знаю, не знаю".

А що ви думаєте з приводу коментарів співачки?

Нагадаємо, відомі українські співачки Даша Астаф'єва та Слава Камінська вразили своїх прихильнеиків кумедними фото разом з Павлом Зібровим на зйомках фільму "Продюсер".

Як повідомляв Znaj.ua, нещодавно знаменитість поділилася спільним селфі з дуже милим французьким бульдогом.

Також Znaj.ua писав про те, що знаменитість взяла участь у шоу "Король десертів". Так, артистка змогла відхопити ласий шматочок від торта в людський зріст у вигляді напівголої дівчини, яка аж надто схожа на неї.