Скандальна українська співачка і подружка екс-президента України Віктора Януковича Таїсія Повалій днями прилетіла в Україну. І вже навіть встигла сходити на один з українських телеканалів. Поки що не зрозуміло, навіщо.

Співачка опублікувала з телеканалу Інтер два відео в різних вбраннях. Обидва ролика справили незабутнє враження на підписників Таїсії. Так, фанати відзначили, що Повалій дуже схудла і виглядає добре. Але от з вибором нарядів і надмірно веселим настроєм жінки явно було щось не те.

Фоловерів вразив яскраво-червоний образ Повалій у "циганському" стилі. На одну з зйомок жінка одягла червону блискучу атласну сукню, яку доповнила розшитим жилетом і взуттям на величезній платформі і високих підборах. Також фанати відзначили на відео, як дивно рухається співачка.

Звичайно, віддані фанати відзначили, наскільки красива, гарна і талановита Таїсія Повалій, однак більш критично налаштованих коментаторів звернули увагу на старомодні сукні та зачіски зірки.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Друге відео вже в білому платті і зовсім справило фурор. Співачка танцювала в мереживній сукні, однак виглядало це досить безглуздо. Багато фоловерів припустили, що зірка була просто п'яна. За хештегом стало ясно, що воно також було знято на майданчику українського телеканалу.

"Приголомшливий наряд, і туфлі особливо", "Ви така худенька", " Ви виглядаєте нормально, але наряд - ужастный. Куди би мода не поверталася, справа не в кольорі. Вам потрібні українські стилісти", "Виявляється ти така маленька Таїсія", "Бабуся, бабусею", "Прибухнула?", "Трішки буха і не складна, але все одно зірка", - коментують фоловерів.

Нагадаємо, подружка Януковича напнула від сорому окуляри і летить в Україну. Таїсія Повалій анонсувала своє повернення додому.

Як повідомляв "Знай. ua", співоча подружка Януковича роздяглася для відео. На відпочинку вона не соромиться плавати без верху.

"Знай. ua" писав, що одіозна Повалій зізналася в любові окупантові.