Алла Пугачова рідко балує фанатів новими знімками у соцмережах, вважаючи за краще якомога менше афішувати особисте життя.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Тому новий знімок, на якому співачка постала у досить сексуальному образі, одразу ж викликав чималий ажіотаж серед користувачів мережі.

На фото Примадонна відображена на тлі мальовничого входу в будівлю, прикрашеному кам'яними Горгула. Ноги співачки здаються аж надто стрункими, чого 69-річній жінці було б вкрай важко добитися самостійно.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Уважні фанати зазначили, що недавно Алла Борисівна ділилася знімками з літньої відпустки, на яких її ноги не були такими худими і підтягнутими. А на деяких відео навіть свідомо ховала ноги, щоб не давати приводи для зайвих пліток.


Цілком очевидно, що після стрімкого схуднення Пугачова обзавелася зайвою розтягнутою шкірою. Фізичними вправами у її поважному віці шкіру в тонус привести вже неможливо. Тому, передбаяають фанати, щоб підтримати форми, співачка і звернулася до хірургів.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Скоріш за все, Пугачова перед фотосесією тільки встала з-під ножа, відразу ж вирішивши похвалитися своїми стрункими ногами. Прискіпливі фанати навіть помітили під темними колготками післяопераційні синці.

Пугачова та Галкін
Пугачова та Галкін

Навряд чи варто звинувачувати стару співачку за старання підтримувати сексуальний інтерес її 42-річного чоловіка. Однак фанати стурбовані, адже захоплення пластичною хірургією може плачевно закінчитися для всенародної улюблениці, яка в силу свого віку може просто не пережити одну з наступних операцій.

Алла Пугачова
Алла Пугачова


Нагадаємо, уважні шанувальники російської примадонни Алли Пугачової не можуть знайти в собі сили впоратися з тваринним інтересом, чому діти співачки дуже схожі на її колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова.

Пугачова, Вайкуле і Галкін
Пугачова, Вайкуле і Галкін


Як писав раніше Знай.ua, російський музикант Володимир Кузьмін одружувався тричі, а ще запам'ятався своїми романами і інтрижками на стороні. Самим бурхливим і яскравим з них був роман з Аллою Пугачовою.

Алла Пугачова
Алла Пугачова


Також Знай.ua писав про те, що Пугачова різко припинила спілкування з багатьма близькими людьми після того, як до неї прийшла слава.