Скандально відомі співачки, які так люблять гастролювати по Росії і збирати там нагороди, Ані Лорак, Таїсія Повалій та Світлана Лобода, несподівано для всіх прилетіли в Україну. Фото і відео з підтвердженням жінки розміщували у себе в соціальних мережах.

Навіть більше, музичні виконавиці відіграли концерт у Києві. Співачки взяли участь у святковому концерті одного з українських телеканалів.

Кожна виконавиця порахувала потрібним у себе в соцмережах продемонструвати stories і зробити знімок у профіль з хештегом "Україна" та "Київ".

Так, Лобода виклала свою фотографію, під якою написала слова вдячності та глибокої поваги тим людям, які допомогли їй "побачити і почути один одного". Таким чином, Світлана показала, що вона вдячна за запрошення приїхати в Україну.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Ані Лорак була менш багатослівна і просто поставила хештегі на фото, де вона стоїть на тлі логотипу канали в латексній сукні.

Користувачі не розділили її радості від приїзду в Україну, залишивши жорсткі коментарі несхвалення:

"Якщо б вона була гордістю країни, вона була б в Україні. І про неї говорили. А так це мочалка".

"Ми, звичайно, вам раді, але таке відчуття, що ви приїхали на "чужину"... Як тільки ваша популярність у Росії падає, ви їдете до нас, а вас Тут вже ніхто не пам'ятає".

Таїсія Повалій розгулялася на повну і виклала відразу кілька відео в різних образах, які привезла для концерту. Що не врятувало її від критики. Користувачі відзначили:

"Ви виглядаєте, як розпещена лялька з натягнутою посмішкою в дизайнерському платті. Упустили свій статус".

"Україна вас давно викреслила з пам'яті".

"П'яна і розгубила харизму. Повертайтеся назад!"

А раніше користувачі полили брудом Повалій ще на етапі її перельоту. Так, подруга колишнього президента України Віктора Януковича в чорних окулярах, що летить бізнес-класом, виклала в свій профіль у соцмережах відео, яке підписала, як поїздку додому.

Користувачі відразу запідозрили, що справа у відсутності заробітку в Росії. Саме тому співачка вирішила підзаробити на батьківщині. А також фанати відзначили, що ховатися в окулярах вже в літаку - непогане рішення, щоб по приїзду "пику не нафарбували".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Ані Лорак похвалилася подачкою від Путіна.

Також Знай.UA писав, що Ані Лорак втратила перуку.

Крім цього, Знай.UA розповідав про те, що Лобода зійшла з розуму і кидається на шанувальників.