Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram фотографії з нової фотосесії. Так, співачка позувала у відвертій чорній сукні і на підборах. Шанувальникам ж не припала до смаку зачіска артистки: Ані зібрала волосся в хвіст.

За добу фото зібрало 99 тис. лайків. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Вона без фотошопа просто вже не може", "Пора вже на пенсію!", "Коняка така Лорак - стара!", "Коли з твоїх очей цуценяча туга зникне? Ну зовсім не сексі з нею(((😢", "Натуральна баба з широченними стегнами", "Пора вже цій клуші - на пенсію!", "срака у неї - широка і ноги - короткі! Піпець! І що гарного?".

Рантше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.