Репер Іван Дрьомін, більш відомий як Face, скасував свій осінній тур по містах Росії.

Таке повідомлення музикант написав на своїй сторінці у "ВКонтакте". Іван вибачився перед фанатами і пообіцяв, що виступить у наступному році.

"Приношу вибачення всім, хто побудував плани, пов'язані з моїми концертами. У вас обов'язково буде можливість відвідати мої виступи в своєму місті, але не в цьому році", – написав він.

Звернення він закінчив фразою: "Шляхи несповідані". Цю фразу можна розглядати з двох сторін: так називається альбом артиста і це може говорити про те, що для рішення про скасування туру є свої причини. У той же час, шанувальники в коментарях обговорюють те, що Face просто забрали в армію.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше повідомлялося, що російський репер Face - 21-річний уродженець Уфи Іван Дрьомін - випустив новий альбом "Шляхи несповіданіі". Запис всього альбому триває 23 хвилини (тривалість майже як у Каньє Веста). В альбомі вісім пісень - і майже кожна з них про сучасну Росію.

Більшу частину попередніх пісень Face становила любовна лірика. "Шляхи несповідані" - зовсім інший сюжет: це цивільний хіп-хоп найрадикальнішого спрямування. У першому ж треку Дрьомін цитує Мандельштама: "Ми все ще живемо, під собою не відчуваючи країни"; далі - ще жорсткіше.

Ось кілька цитат:

"Якщо країни - це пори року, тоді Росія - осінь"; "Де-то хабар узяв черговий полковник-детектив. <...> Це країна-заточка"; "Я ворог держави, моя мова - це правда"; "Моя країна - це одна велика зона"; "Тут продажні судді ламають людям долі"; "Наше життя схоже чимось на торговий центр: хтось в ньому горить, а хтось ставить на відсотки".

Напередодні виходу альбому Face опублікував відеоролик, в якому показано, як він голиться наголо; закінчується відео тим, що музикант вмощується перед камерою з автоматом і в балаклаві.

Нагадаємо, Face розповів, як його намагалися вербувати в Кремлі.

Раніше Знай.ua повідомляв, що засновник групи "25/17" розповідь, чому їх не пускають в Україну.

Також Знай.ua писав, що вийшов новий кліп XXXTentacion з того світу.