Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, більше відомий під ім'ям Потап, публікує на своїй сторінці в Instagram фотографії з сонячного Маямі, що в американському штаті Флорида. Тим часом фото з цього місця демонструє і його колега по сцені Настя Каменських, яка нещодавно презентувала свою першу пісню іспанською мовою.

Варто відзначити, що в засобах масової інформації з'явилося і спільне фото зоряного дуету з геолокацією Майамі. Це наштовхує шанувальників на думки про те, що Потап і Настя не просто друзі і колеги. Багато хто вважає, що незважаючи на творчу паузу в дуеті, зірки мають більш близькі стосунки. Хоча і Настя Каменських та Олексій Потапенко одностайно заперечують такі чутки.

Потап та Настя Каменських

Але тут варто зазначити, що інформація про роман між виконавцями циркулює в ЗМІ ще з літа. І не безпідставно. Справа в тому, що і літні канікули зірки проводили разом. На їх сторінках у соцмережі з'являлися окремі фотографії, але з загальною геолокацією – Італія.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Крім того, уважні фанати вважають, що на деяких фото Потапа і Насті присутні однакові пейзажі. До того ж шанувальники припустили, що зірки фотографували один одного на одній і тій же яхті. А нові спільні фото з Майамі тільки підігрівають чутки про стосунки знаменитостей.

Раніше повідомлялося, що п'яна Каменських влаштувала вульгарне шоу в ресторані Майамі. Нещодавно знаменитість вирушила в Майямі і показала яскравий кадр з ресторану. Так, артистка позувала у відвертій сукні з глибоким декольте, а фанати помітили, що Настя набрала зайвих кіло.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.иа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.