Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка активно виступає в Росії, не забуває регулярно оновлювати свій мікроблог в Instagram, радуючи фанатів сексуальними знімками і деталями зі свого особистого життя.

Після народження другої дочки Тільди увага шанувальників до Лободи лише посилилося.

Зірка стала мамою в кінці травня, повернулася до активної гастрольної діяльності. Новонароджена дочка Світлани залишилася в США. Про батька дитини зірка майже нічого не говорить, проте не заперечує, що дівчинка дуже на нього схожа.

Однак, віддані прихильники Лободи, останнім часом, стали все частіше і частіше критикувати маму двох дітей.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Так коли на сторінці Світлани з'явилася нова публікація, присвячена свіжому випуску журналу "Антена", на обкладинці якого Лобода з'явилася разом зі своєю старшою дочкою Євангеліною.

В описі даного поста співачка заявила: "Моє найкраще творіння", обласкав улюблену Єву.

Тут же фанати обсипали співачку обуреннями і критикою, що друга дочка Лободи Тільда виявилася зненавидженою, так як ні один батько не повинен виділяти фаворитів в сім'ї.
На обкладинці "Антени" красувався напис: "Друга дитина – інший рівень свідомості жінки".

Дана цитата викликала чимало запитань у шанувальників Світлани, які не могли зрозуміти, чому свідомість співачки змінилося в гірший бік, і вона вже незабаром після народження малятка Тільди вирішила, що вона не зможе "переплюнути" її старшу доньку і стати її найголовнішою гордістю.

Передплатники Лободи відразу висунули теорію, що ставлення до Тільді Лобода змінила її батька, особистість якого вона досі тримає в секреті.

Навряд чи свідомий чоловік став би відгороджуватися від власної дитини, однак, Світлана продовжує виховувати своїх дітей одна, затаївши образу на чоловіка, який покинув її з вже нелюбою дочкою.

Нагадаємо, Світлана Лобода і її дочка Євангеліна були запрошені на день народження Лізи і Гаррі Галкіних. При цьому маленька Єва виконала танець, який за зажигательности не поступається яскравим виступам матері.

Як повідомляв портал "Знай.uа",+ Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила до Києва, щоб заспівати на ювілеї скандального телеканалу "Інтер".

Також "Знай.uа" писав, Світлана Лобода поділилася в мережі новим фото, яке одразу ж розкритикували її передплатники. Знімок з'явився в Instagram артистки. На ньому Світлана відображена в леопардовому костюмі і об'ємної шубі.