Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість відправилася у відпустку на Кіпр, звідки викладає безліч цікавих кадрів. Так, артистка позувала в спортивному костюмі на балконі, натякнувши на нові стосунки.

"Коли в житті все складається так, як потрібно.
Сумую ❤️", - заінтригувала фанатів Седокова. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Аня, вже незвично вас в брюках бачити🍑😂", "Ех зараз би до пальм", "Класний костюм😍", "Стильна красуня👍😙", "Завжди приємно, коли все добре💠".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.