Кожен ефір проекту "Танці з зірками 2018" – це неймовірне шоу, яке приковує глядачів до телеекранів. Щотижня зіркові учасники виходять на паркет з професійними танцівниками і показують свою вправність у складних па.

Окрім цього, знаменитості приміряють незвичні образи та втілюють неймовірні історії в ефектних постановках. Але з зірками також можуть статися різні неприємності.

Ніхто не сподівався, що з чемпіонкою з спортивно-бальних танців Лесею Нікітюк станеться трагедія. Напередодні тренування вона стала почувати себе недобре, але вона мужньо намагалась побороти хворобу, для того щоб порадувати своїх шанувальників і вийти в неділю на паркет проекту "Танці з зірками".

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк захворіла. Про це дівчина написала в соцмережі. "Good morning! О, Бог сонця Ра! Дай мені промінь світла...лежу з температурою, горло, ніс... Але я сильна! Так!!! Я виживу...I will survive!!!", - написала Никитюк на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Богиня шоу "Танці з зірками" впевнено йде до своєї перемоги, вона незбирається "пасти задніх". Заради тріумфу Леся готова долати любі перешкоди та добиватися успіхів. Вона може бути чуттєвою, неймовірно звабливою, всі її образи досконалі. За допомогою цього шоу вона стала ще популярнішою.

"Знай.ua" також розповів: танці з зірками: Аніта Луценко зізналася, який жах пережила. Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість брала участь у шоу "Танці з зірками", проте зовсім нещодавно вибула з проекту. Так, Аніта вирішила розповісти, через що їй довелося пройти і чого вона навчилася.

"Знай.ua" писав раніше: сині ребра і дикі скандали: Аніта Луценко розповіла про кошмари "Танці з зірками". Відомий фітнес-тренер і віднедавна телевізійна зірка Аніта Луценко, яка днями несподівано для шанувальників покинула проект "Танці з зірками", надзвичайно стійко сприйняла свою поразку в шоу. Журналісти зазначають, що кілька днів після вильоту із шоу вона зберігала мовчання. І ось нарешті Аніта вирішила відверто розповісти про закулісся шоу.