Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова зі шкіри лізе, щоб всілякими способами привернути увагу до своєї персони. Незважаючи на те, що її маніакальне бажання розкарячуватись у шпагаті де попало встигло добряче набриднути громадськості, балерина не полишає цього заняття і вперто завалює соцмережі фото своїх розкарячок, за що дістала прізвисько - Анастасія Шпагатівна.

Та Анастасія не була б Волочковою, якби зупинилась на досягнутому і полишила б громадськість у спокої. Вона вирішила шокувати фанатів новими своїми талантами. Резонно припустивши: "А чим я гірша за Бузову?", Анастасія вирішила зайнятись вокалом.

Так у її Instagram з'явився новий ролик, який моментально розійшовся по мережі. На кадрах цього відео Анастасія Шпагатівна явила світу нові грані свого самобутнього таланту.

У супроводі чоловічого кордебалету вона наспівує проникливі рядки: "ми з тобою над землею, а навколо вітер", при цьому виконуючи кілька балетних па.
Врахувавши те, що вона все-таки співачка-початківець, Анастасія Волочкова не ризикнула виступати без фонограми. Але це не заважає почути, що вокальних задатків у Волочкової рівно ж стільки, як у Бузової . До того ж, професійна танцівниця зганьбилася своїми рухами, як недосвідчена дебютантка.

Користувачі мережі негайно відреагували на новоявлену виконавицю градом іронії. Вони вирішили розшукати того негідника, який порадив балерині почати кар'єру співачки.

З огляду на сам спів, а також кількість блискіток з мішурою та загальну вульгарність, читачі висловили впевненість, що на російській естраді з'явилася нова зірка - "суміш Бузової та Кіркорова".

Нагадаємо, Волочкова вирішила використати тренажер для своїх розкарячок, отримавши за це нове прізвисько "матінка-шпагатінка".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Волочкова шокувала фанатів довжиною сукні.

Також "Знай.ua" писав, Анастасія Волочкова показала дуже дивний кадр з купелі – гола балерина вистрибнула з дерев'яної бочки, прикрившись лише віниками.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще