Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно.

Проте цього разу Анастасія виклала фото, яке приємно здивувало шанувальників. Як не дивно, але на ньому немає вже звичних всім вульгарних шпагатів балерини чи оголеного тіла з немитою головою. Треба визнати, що знімок досить-таки симпатичний і навіть милий.

На фотографії Анастасія Волочкова позує в ресторані з букетом її улюблених білих троянд. Поруч горить довга свічка, яка робить цей знімок атмосферних і затишним. В коментарях шанувальники розділилися на два табори: одні хвалять балерину за вдале фото, а інші не втримались і вказують на недоліки знаменитості.

"Красотуля! Люблю і захоплююсь! А на злі язички, не звертайте уваги – це заздрість", "Я вами захоплююсь! Ви класна", "Анастасія, ви красуня", "Анастасія красива", "Супер", "Красуня", "Прекрасне фото, Анастасія! Ви прекрасні!", - пишуть шанувальники балерини.

Популярні новини зараз
Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Але не всі так захоплюються Волочковою. Конкретно в цьому випадку користувачі мають претензії до брів артистки. Багатьом її брови здалися неприродними. І це, напевно, справедливо, адже сама Настя блондинка, а брови намалювала чорні.

"Прекрасний вечір і жахливі брови. Хто вам зробив цей жах?", "Навіщо такі стрьомні брови малювати?", "Які жахливі намальовані брови! Просто жесть! Як грубо і неприродно виглядає! Несмак!", "У неї такі брови з різдва Христового! Як фломастером намальовані", "Вульгарна, груба жінка легкої поведінки", - пишуть хейтери.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала, як зазвичай, шокуючий – квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова вивалила груди прямо в храмі.