Вага моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами.

Так, нещодавно модель-пампушка показала своїм шанувальником свої робочі будні. Адже бути моделлю – це важка праця. Ешлі, як і інші моделі, бере участь у показах, прикрашає глянці і позує фотографам. До того ж, не забуває радувати своїх фоловерів новими знімками.

У своєму недавньому пості модель plus-size показала фото і відео зі зйомок. Перед фотографами Ешлі без всякого сорому позує в нижній білизні. Зазначимо, що на першому відео Грехем постала в бежевому комплекті білизни, а в другому – у чорному. Також до публікації прикріплена фотографія, мабуть, з тієї ж зйомки, адже на ній модель в тому ж бежевому комплекті.

Раніше повідомлялося, що Ешлі Грехем намагалася сховати пишні форми в сукні, але не вийшло. Коли твої форми розміру "плюс", потрібно бути подвійно обережною з нарядом, адже найменша помилка може зіпсувати весь образ і показати занадто багато і не кращі сторони.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Про це, як ніхто інший, добре знає модель-пампушка Ешлі Грехем, яка не соромиться показувати свою фігуру, яка далека від "еталонної". Незважаючи на те, що дівчина часом робить помилки, збираючи свій образ, іноді все ж таки їй вдається почути позитивні відгуки в свою сторону від модних критиків. Так сталося і на премії Fashion Media Awards видання Daily Front Row.

На заході 30-річна Грехем з'явилася у розкішній чорній сукні-бюстьє, яка підкреслила пишні груди моделі і її тонку талію. Свій образ Грехем доповнила великими сережками, елегантно укладеним волоссям і босоніжками на високому підборі.

Нагадаємо, пишногруда Ешлі Грехем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ешлі Грехем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ешлі Грехем показала себе без фотошопу.