Зіркове подружжя Девід та Вікторія Бекхеми, які у серпні вперше за довгий час вийшли в світ разом, вирішили продати свій розкішний маєток у Беверлі Гіллз.

Будинок знаменита родина придбала 2007-го року, коли Девід підписав контракт з LA Galaxy на 250 мільйонів доларів.

За помешкання, площею 13 тисяч квадратних футів, Девід та Вікторія тоді віддали 22 мільйони доларів. Тепер же подружжя виставило на продаж будинок за 33 мільйони.

Подейкують, що вже й знайшовся покупець, проте ім'я його не розголошують. Зауважимо, що у маєтку є шість спалень, дев'ять ванних кімнат, басейн, бібліотека, кінотеатр, музична кімната.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше діти Девіда та Вікторії ходили до школи у Лос-Анджелесі, тепер же зіркова родина проводить багато часу у Лондоні на батьківщині, тож необхідність у цьому будинку відпала.

Нагадаємо, відомий британський футболіст Девід Бекхем порадував фанатів спільним знімком з Елтоном Джоном в Instagram. Так, знаменитості відпочивали на яхті, а Девід зізнався, що вони знайомі вже як 25 років.

"Дядечко Елтон. Знаємо один одного 25 років. Розважаємося один з одним", - трепетно підписав кадр Бекхем.

За 12 годин фото набрало 1,6 млн. лайків, а фанати залишилися в захваті. Вони почали завалювати футболіста і співака компліментами, коментуючи, що чудово, коли дві легенди дружать.

Девід Бекхем
Девід Бекхем

Також раніше ми писали, що син Вікторії Бекхем, 19-річний Бруклін Бекхем, опублікував в Instagram фото своєї матері, яке викликало гучний скандал.

На знімку 44-річна Вікторія сидить на стільці, прикрившись рушником. Деякі користувачі вирішили, що на знімку співачка топлес і поспішно засудили його за рішення викласти інтимні фото мами.

Тим часом інші користувачі розгледіли на фото футболку тілесного кольору, яка злилася з шкірою співачки на чорно-білому знімку.

Сам Бруклін написав під знімком, що дуже пишається своєю модною мамою, яка представила нову колекцію свого бренду Victoria Beckham.

Нагадаємо, Девіда Бекхема застукали на яхті з Елтоном Джоном.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", Бекхема помітили без дружини в компанії розкішної дівчини.

Також Знай.ua писав, що син Віктор Бекхем виклав інтимні фото матері.