Відома російська модель Ірина Шейк, яка зараз живе і працює в США, дуже часто змушує чоловічу половину її фоловерів пускати слинку пікантними знімками на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість зворушила шанувальників дуже милим селфі з чорним пухнастим котиком. Деякі фанати навіть почали сперечатися, хто красивіше і впізнали в звірятку знаменитого кота Бегемота.

За 13 годин кадр зібрав 258 тис. лайків, а фолловери взялися коментувати побачене: "кіт передає мій життєвий стан", "Оце мордочка😍🤓", "На фото зображені дві коськи", "Класний який😄😍", "Ну і мооорда)))))", "Як бегемот майстер і Маргарита 💕", "Кіт-Бегемот)))", Виходь за мене заміж😻", "Цей кіт точно Бегемот з Майстер і Маргарита😂", "найкрасивіша 🌺", "Коте, і ти 👌🏻".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Шейк показала серію дуже красивих чорно-білих портретів, які зробив її друг для іспанського випуску культового глянцю Vogue.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Також знаменитість показала спільне фото з модельєром Ріккардо Тиші. Вони обидва позували в розкішних золотих обладунках, які підкреслювали спортивні тіла.