Епатажна російська телеведуча та блогер Олена Водонаєва не перестає підігрівати цікавість фанатів епатажними та відвертими витівками.

Цього разу відверте фото Водонаєва опублікувала під час відпочинку з чоловіком.

На фото знаменитість лежить у ліжку без одягу. У кадрі вона прикривається склянкою з кавою. Знімок російська ведуча зробила в номері готелю.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Кава у ліжко", - лаконічно підписала фото Водонаєва.

Фоловери одразу ж припустили, що це музикант Олексій Косинус, чоловік Олени, зробив їй каву. Багато хто почав розпитувати, де відпочиває подружжя. З'ясувалося, що пара вирушила до Японії, в Токіо.

Подружжя публікує в соціальних мережах фото пам'яток, ресторанів і культурних місць столиці Країни висхідного сонця.

Варто нагадати, що для Водонаєвої шлюб з Косинусом другий. До офіційного оформлення відносин з музикантом вона була одружена з бізнесменом Олексієм Малакеевим. У 2010 році у них народився син.

Нагадаємо, російську телеведучу Альону Водонаєву привернуло перше після публічної зради звернення чоловіка Ані Лорак Мурата, що той розмістив у своєму мікроблозі в день народження дружини.

Альона Водонаєва
Альона Водонаєва

"Минулого тижня чоловік однієї з найбажаніших жінок нашої естради Ані Лорак перервав мовчання: Мурат вперше публічно згадав про дружину після свого знаменитого адюльтеру в київському караоке. Згадав не просто так, а в честь дня народження. Відразу уточню: ні, вибачень у його зверненні не було, тільки "ванільні" визнання. Коментарі до своєї публікації він, звичайно, закрив, щоб правда не муляла очі", - сказала Водонаєва.

Як писав раніше Знай.ua, Альона Водонаєва відома своїми імпульсивними висловлюваннями і оголеними фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Альона Водонаєва
Альона Водонаєва

Навіть подаровані квіти Олена не змогла показати одягненою і виставила на загальний огляд власну п'яту точку.

Водонаєва влаштувалася куприком до дзеркала, одягла рожеві капці на підборах і показала рожевий букет півоній. З одягу на Олені було лише боді. При цьому п'ята точка зірки займала центральне місце в цій дивній композиції.


Також Знай.ua писав про те, що фанати і хейтери екс-учасниці "Дом-2" в один голос називають тривожним симптомом те, що 36-річна Олена Водонаєва постійно говорить про статеві органи і секс.