Як кажуть, багаті теж плачуть. Кайлі Дженнер стала тому яскравим прикладом.

Днями зірка розповіла своїм відданим шанувальникам в соцмережі Instagram про життя в найпопулярнішій родині світу і жахнула їх несподіваними подробицями.

Кайлі Дженнер

Дівчина зі сльозами на очах зізналася, що завжди відчувала себе вигнанкою серед красунь-сестер.

21-річна зірка поділилася тим, що вона почала зніматися в сімейному реаліті-шоу, коли їй не було і десяти років.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Кайлі Дженнер

Як багато хто знає, тоді у Кайлі не складалися відносини зі старшими сестрами, тому вона відчувала себе вигнанкою в знаменитій родині.
В даний час зірка досі мало часу проводить в родині і нечасто дівчину можна побачити в нових серіях "Родини Кардашьян".

Крім того, Дженнер розповіла, як в дитинстві над нею знущалися сестри, включаючи Кендалл Дженнер.

Кайлі Дженнер із сестрами

Через насмішки Кім, Кортні і Хлої молода дівчина вже в 15 років почала колоти собі губи гіалуроновою кислотою, активно користуватися косметикою і носити перуки.

До слова, 21-річна сестра Кім Кардашьян вважається однією з найвпливовіших зірок в Instagram. Її ім'я щодня з'являється у ЗМІ, вона є обличчям багатьох модних глянців. Так, наприклад, днями Дженнер з'явилася відразу на трьох обкладинках модного видання, якому дала відверте інтерв'ю про вагітність.

Кайлі визнала, що поява на світ доньки Стормі кардинально змінила її погляди на життя: у неї змінилися пріоритети і з'явилися навіть інші уподобання в одязі.

Кайлі Дженнер

"Вагітність повністю змінила моє тіло в молодому віці, але мені по-справжньому все одно. Мої груди стали в три рази більше, і це не може не турбувати. У мене з'явилися розтяжки. Живіт, талія, стегна – усе збільшилося. І тепер мені здається, що необхідно поміняти стиль, тому що мій колишій одяг не підходить", - поділилася Дженнер.

Кайлі Дженнер

Однак зараз Кайлі Дженнер більше приділяє увагу своїй дочці і роботі. 21-річна зірка зізналася, що мріє передати дочці Стормі свій бренд, який приносить мільйонний дохід.

Кайлі Дженнер

"Я багато працюю для Стормі, щоб передати їй в майбутньому Kylie Cosmetics. Якщо її ця справа зацікавить, буде просто чудово! Бізнес дав мені мету. Я люблю працювати, тому що моя мама навчила нас так ставитися до праці. Мені подобається творити, завантажувати голову, придумувати нове для розвитку",– наголосила знаменитість.

Кайлі Дженнер

Нагадаємо, скандально відома російська телеведуча Альона Водонаєва різко відреагувала на критику з боку хейтерів, основне заняття яких - поширювати бруд в соціальних мережах.

Як повідомляв Znaj.ua, хіп-хоп-виконавець Шон Картер, відомий під ім'ям Jay-Z, став найбільш високооплачуваним репером 2018 року за версією журналу Forbes.

Також Znaj.ua писав про те, що Ігор Крутой і Алла Пугачова не в найкращих стосунках. Шанувальники артистів почали підозрювати про це коли журналісти поцікавилися у Ігоря Крутого, чому на фестивалі "Нова хвиля" вже який рік поспіль не з'являється Алла Пугачова.