Зірка серіалу "Клон" знялася оголеною для бразильського Vogue. Всі ми пам'ятаємо прекрасну актрису Джованну Антонеллі. Цього разу актриса нагадала про себе прекраснмими знімками в стилі ню.

Актриса прикрила ідеальне тіло лише боді-артом — рожевими мазками фарби і дрібного гліттера. Макіяж стиліст для неї обрав теж сяючий. Найпікантніші місця Джованна Антонеллі прикрила руками і стрункими ногами. По фігурі зірки видно, що вона багато часу проводить в спортзалі, щоб залишатися такою ж красунею, як 20 років тому.

Так анонсована зйомка з Антонеллі в жовтневому Vogue, так само називається і міні-кліп, зроблений на зйомках. Рожевий колір у жовтні покликаний привернути увагу громадськості до боротьби з раком молочної залози.

Привернула увагу своїм тілом Джованна? Звичайно ж! Настільки відверта фотосесія для жінки її віку завжди ризик попасти на людський осуд. Але настільки благородна мета, як привернути увагу до смертельної хвороби - це гідна мета. Нехай її внесок у боротьбу з недугою оцінять всі по достоїнству. Сподіваємося, побачити актрису в нових ролях. Можливо, ці фото привернуть увагу не тільки до раку грудей, але й дадуть нові цікаві ролі Джованні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Знай.ua" писав раніше: секс-скандал в Голлівуді: путінський дружок Сігал посипався на питанні про зґвалтування. "Ви потрапили у вир секс-скандалів, вас звинувачують у зґвалтуванні. Мені цікаво, як ви з цим справляєтеся", — запитала журналістка.

"Знай.ua" також повідомляє: "Нічого прекраснішого я не бачила": Сєдокова похизувалася портретом себе коханої. Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася картиною, яку їй намалювала фанатка. Так, артистка почала дякувати художницю і зізналася, що ще не бачила нічого прекраснішого.

"Знай.ua" писав по темі: чуже сім'я: жадібна Пугачова позбавила спадщини власних дітей. Деякі користувачі мережі впевнені в тому, що одна з близьких подруг Пугачової є справжньою матір'ю її дітей. Було проведено невелике розслідування, в результаті якого багато фанатів помітили явну схожість дочки Алли Пугачової з однієї з близьких подруг співачки.