Деяким дамам доводиться прикладати просто неймовірні зусилля, щоб бути в форму, в той час як інші, з дозволу сказати, відьми, можуть цілими днями їсти піцу і все одно виглядати чудово. Дізнайся з матеріалу Clutch про зірок які виглядають приголомшливо, незважаючи на свою нелюбов до спорту.

Кетрін Зета-Джонс

Важко повірити в те, що Кетрін опинилася в цьому списку, адже вона просто приголомшливо виглядає на свої 49 років. Вона зізнається, що ніколи не сидить на дієтах, і, тим більше, не ходить у спортзал. Єдиний вид спорт, яким зірка з великим задоволенням займається — гольф.

Памела Андерсон

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дивно, але карколомний секс-символ 90-тих Памела Андерсон ніколи не займалася спортом. Вона зізнається, що в чудовій формі їй допомагає триматися йога.

Крістен Стюарт

Крістен зізнається, що не любить займатися спортом і холодно ставитися до дієт, воліючи їсти улюблену піцу. Свою стрункість вона списує на хороші гени і молодий вік.

Скарлетт Йоханссон

Скарлетт займається фітнесом тільки якщо того вимагає роль. У звичайному житті голлівудська красуня дотримується думки, що у жінки повинні бути форми і воліє ситно і смачно поїсти. В спортзал без особливої необхідності її теж не витягнеш.

Сієнна Міллер

Сієнна всю свою кар'єру була дуже мініатюрною і, дивлячись на неї, важко подумати, що вона може коли-небудь потовстішати. При цьому актриса зізнається, що ніколи не користується дієтами і не займається спортом.

Нагадаємо, зачіски знаменитостей, які ви точно захочете повторити.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", рейтинг Forbes найбільш високооплачуваних актрис світу 2018 року очолила Скарлетт Йоханссон.

Також "Знай.ua" писав, не минуло й місяця з тих пір, як 51-річна Памела Андерсон заявила про розставання з Аділем Рамі, як знаменитість повернулася назад до коханця.