Зірки знаменитої франшизи про "Гаррі Поттера" змусили фанатів розплакатися, опублікувавши спільне фото.

Хоча в "Поттеріані" Деніел Редкліфф і Том Фелтон грали заклятих ворогів, в житті вони нерозлучні друзі. І, незважаючи на те, що зі зйомок останнього фільму минуло вже багато років, актори все ще зберігають теплі приятельські відносини.

Фелтон пише, що відвідав одну з вистав Редкліффа і був вражений його фантастичною акторською грою.

Фанати були в захваті від такого возз'єднання і поставили фото купу "лайків".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Руперт Грінт, які більш відомий по ролі Рона Візлі у сазі про "Гаррі Поттера", вже сім років зустрічається з актрисою Джорджією Грум. Правда, стосунки у них дивні: Руперт постійно заперечує, що в нього є дівчина, але іноді папараці все ж вдається зняти їх на побаченнях.

Ось і нещодавно парочку застукали на прогулянці, а сьогодні вони разом прийшли на кінофестиваль Британського кіно в Парижі.

До речі, Руперт Грінт почав зустрічатися у 2011 році з актрисою Джорджією. З тих пір пара неодноразово розходилася і сходилася.

Крім того, папараці застукали Деніела Редкліффа і його кохану Ерін Дарк.

Парочку застукали під час прогулянки з собакою в Нью-Йорку. Ні Деніел, ні Ерін не хотіли привертати до себе уваги: на акторі була кепка, а дівчина сховалася під капюшон. Але все одно вони виглядають шалено мило!

Американська актриса Ерін Дарк і британець Деніел Редкліфф разом вже майже шість років. Пара познайомилася на зйомках драми "Убий своїх коханих".

Нагадаємо, у мережі показали секретну гру по всесвіту Гаррі Поттера.

Раніше Знай.ua повідомляв, що 30-річна зірка фільмів про "Гаррі Поттера" британська актриса індійського походження Афшан Азад вийшла заміж. Втім, щастю подружжя досі заважають сімейні скандали.

Також Знай.ua писав, що у мережі з'явився новий трейлер фільму "Фантастичні тварини: Злочини Грін-де-Вальда".