У Києві 30 вересня відбувся довгоочікуваний концерт світової зірки Енріке Іглесіаса. Все пройшло в чудовій атмосфері шоу і драйву. Але й не обійшлося без пригод. Під час концерту на сцену вибігла фанатка Іглесіаса. Застрибнувши на співака, зірвала з його губ пристрасний поцілунок. Дівчину зняли сотні камер і фото миттю розлетілася по мережі. Але як з'ясувалося, і сам Енріке не проти таких епатажних вчинків. Любить дивувати фанатів поцілунками з незнайомками.

"Заспокойся, Енріке! Іглесіас пристрасно цілує фанатку під час концерту в Україні в той час, як вона в захваті обнімає його ногами... І це через місяці після народження Анною Курніковою близнюків", – пишуть ЗМІ.

Але як з'ясувалося, Енріке часто цілується зі своїми прихильницями під час концертів.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я просто збуджуюся, коли виходжу на сцену... Я повинен бути в гарному настрої, і я був у гарному настрої", – коментує своє "любові поведінка" співак.

Зараз британські журналісти шукають інформацію про дівчину, поцілував Енріке в Києві, щоб поговорити з нею і запитати: що ж вона відчувала під час такого близького спілкування з одруженим співаком. Нагадаємо, у Енріке Іглесіаса є дружина Анна Курнікова, яка нещодавно народила близнюків. Цікаво було б почути ще і її враження про цей поцілунок.

"Знай.ua" писав раніше: Іглесіас зажадав від українців горілки, меду та порцеляни. Журналістам вже вдалося роздобути райдер Енріке Іглесіаса і можемо вас запевнити - список вимог артиста вразить вас. Більше про райдері розповів "КП в Україні". Крім того, артист бажає бачити певне меню в готелі. На сніданок він воліє омлет і вівсянку. А на ланч - вегетаріанський суп з грибами, салат з овочів, однак слідом за цим м'ясо баранини. На вечеря - страви з картоплі і рису, салати. По-друге, в офісі команди обов'язково повинна знаходитися соковижималка з великим вибором фруктів і овочів.

"Знай.ua" повідомляв також про зірку: Енріке Іглесіас розважається зі своїми близнюками: відео. На своїй сторінці в Instagram Іглесіас виклав відео, яке зворушило всіх його шанувальників. На ньому Енріке розважає своїх маленьких глядачів. Артист забавно побігав перед коляскою Ніколаса і Люсі, чим і розсмішив їх.