Невгамовна Монро як вона сама себе називає, опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове фото. Як видно на знімку, світська левиця розважається в компанії собі подібних – інших трансвеститів. А геолокація до фотографії свідчить про те, що гуляють "подружки" не де-небудь, а в британській столиці Лондоні.

Підписники шоу-вумен звернули увагу на те, що Монро змінила зачіску і колір волосся. Якщо раніше її частіше можна було побачити в образі веселої блондинки з грайливими кучерями, то тепер це – руда бестія зі строгими прямими волоссям. Зазначимо, що швидше за все, Монро приміряла на себе черговий перуку.

"Мур мяу, мої полунички! Я тут на два дні випала з життя. Реального. У віртуальному то знаходитися простіше, навіть при смерті. Був би гаджет і інет", - написала Монро біля фото, а також розповіла про новини свого життя. Все це ви можете прочитати на її сторінці.

Раніше повідомлялося, що травесті-діва Монро показала світові своє перевтілення. Популярна українська телеведуча, актриса і співачка травесті-діва Монро поділилася з шанувальниками новим знімком без макіяжу. У своєму акаунті Instagram популярна артистка опублікувала новий колаж. На фотографії зображена "трансформація" травесті-діви. На одній стороні вона позує на камеру після душу, в рушнику і без макіяжу, а на другий – в своєму улюбленому яскравому образі жінки-вамп.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За кілька годин після публікації знімок дістався до 2 тисяч відміток "мені подобається". У коментарях користувачі мережі висловлюють захоплення своїм кумиром. Шанувальники не тільки обсипали травесті-діву компліментами щодо її зовнішності і макіяжу, але і запитали кілька порад.

Нагадаємо, відомий трансгендер розповів неймовірну історію третього перевтілення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що після ЛГБТ-маршу в Одесі розпочався парад слабоумства і мракобісся.

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі з'явилася перша фотосесія легендарної Мерилін Монро.