Миколи Баскова шокувала новина про смерть оперної співачки Монсеррат Кабальє. Справа в тому, що Микола дружив з зіркою майже 20 років, вона давала йому уроки оперного співу. Йому дуже важко коментувати її відхід у вічність. Але співак все ж зміг сказати для подруги останню промову.

"Для мене ця людина – це ціле життя. Ми знайомі без малого два десятки років. Вона – мій друг, мій партнер, мій учитель. Я зараз в такому стані, що мені складно щось говорити", — зізнався співак.

"Ми останній раз бачилися в червні – зовсім недавно. Потрібно цінувати кожну зустріч і кожен такий момент, який дає доля. В голові роїться стільки спогадів, пов'язаних з Монсеррат…", зазначив співак.

"Чомусь зараз згадалося: у мене був ювілей. Вона мені подарувала золоте блюдо, на якому було написано: «Ти моє диво». Чомусь я зараз розумію, що пішло моє диво. Так боляче…".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Земля пухом. Для мене ця втрата непоправна…", — підкреслив він.

Через проблеми зі здоров'ям Монсеррат Кабальє в останні роки намагалася не виступати. Правда, в 2012 році співачка, незважаючи на вік, перенесений мікроінсульт і травму коліна, викликаний падінням, виступила в кількох театрах по всьому світу. Останні десять років вона пересувалася за допомогою милиць або інвалідного візка.

Чи відвідає Басков похорон подруги, поки невідомо. Скорбота його не знає меж. Втратити таку дорогу людину - це як втратити назавжди частину себе самого. Микола довго ще не оговтається від втрати. Нехай земля буде пухом великій оперній діві!

"Знай.иа" повідомляв раніше: Померла Монсеррат Кабальє, найбільш відома оперна співачка в світі. Сьогодні, 6 жовтня, в Барселоні, Іспанія померла культова оперна співачка Монсеррат Кабальє. Про це повідомляє іспанська газета La Vanguardia.

"Знай.иа" також писав : Перлина іспанської естради Монсеррат Кабальє виступить в Україні. Найбільш відома іспанська оперна співачка Монсеррат Кабальє відзначить свій 85-й ювілей 12-го квітня.
В цей день вона з радістю буде приймати привітання від родичів, друзів і знайомих, а 14-го квітня – сама зробить гарячий подарунок українським шанувальникам: в Києві в Палаці "Україна" відбудеться концерт легендарної іспанської співачки. Вперше за останні сім років.