Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підпсники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно.

Так, в цей раз Анастасія виклала у своєму Instagram чергове фото. На знімку артистка розвалилася на дивані в готелі, який почала всіляко розхвалювати і рекламувати. Крім неприродної пози, в якій розвалилася Волочкова, дивним шанувальникам здалося і її вбрання. Балерина позує в легинсах зі зміїним принтом і білій футболці з темною плямою на грудях.

"Кращі вихідні можна провести в нашому улюбленому @novahoff.hotel Тут є все, що необхідно. Готельний комплекс, фітнес, оснащений кращим обладнанням, Спа з п'ятьма басейнами і лазнями, ресторани, бари, веранда, салон краси Ангел, масажі... А я тут, як вдома себе почуваю. Так тут завжди затишно і красиво!", - написала Волочкова в підписі до фото.

Шанувальники не оцінили образ балерини і її рекламу готелю і почали обговорювати все це в коментарях.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Анастасія Ви ідеально підходите для реклами готелю", "От заздрю, за рахунок реклами живе людина", "Господи, та ти що не одягни, несмак повний. Туфлі, може, і Гальяно, але ти в них, як корова на льоду... Жахливий весь гардероб, і бренди не рятують ваш жахливий вигляд і повна відсутність почуття стилю і смаку", "Друзі, давайте скинемося по рублю їй на нормальний одяг", - пишуть користувачі під фото Насті.

Раніше повідомлялося, що Волочкова розчепірилась перед дітьми. Цього разу Анастасія виклала у своєму Instagram відео, на якому вона розчепірившись зав'язує пуанти на ногах, паралельно розповідаючи, що її запросили на свято. Мова йде про професійне свято – День учителя, який відзначають у першу неділю жовтня.

Нагадаємо, промежина Волочкової схвилювала фанатів не на жарт.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова спробувала заспівати, чим сильно налякала фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова вивалила груди прямо в храмі.