Американський репер Каньє Уест видалив акаунти з Twitter і Instagram. Причина такого кроку зірки поки що невідома.

У суботу, 6 жовтня музикант без попередження вилучив свої аккаунти. Своє рішення Уест ніяк не пояснив.

Можливо, це пов'язано з попередніми подіями. Адже в перших числах жовтня Каньє Уест піддався різкій критиці за підтримку Дональда Трампа, а також за пропозицію скасувати Тринадцяту поправку до Конституції США, яка була прийнята в 1865 році і заборонила рабство.

У виданні також зазначили, що Уест вже видаляв свої акаунти в соцмережах в травні 2017 року і не виявляв активності до квітня нинішнього року.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Крім того, шквал критики обрушився на Уеста з-за підтримки президента США Дональда Трампа. У шоу Saturday Night Live навіть вирізали монолог музиканта про президента Америки.

Раніше Каньє розповідав про свої плани. Він має намір поїхати в Африку для запису музики і завершити свій останній альбом, реліз якого перенесли на 23 листопада. З-за цієї платівки Уест підібрав собі нове ім'я – YE.

На днях, 2 жовтня, популярний американський репер Каньє Уест під час поїздки в Детройт відвідав Коледж творчих досліджень (CCS) — приватний заклад з ухилом в художню освіту.

Один із студентів CCS пізніше опублікував скандальне відео з зустрічі з репером. На ньому Каньє стоїть на столі і захищає голову Tesla і SpaceX Ілона Маска.

"Мені абсолютно начхати, хто там у нього в будинку. Залиште його, бл***ти в спокої ("Leave that man the fuck alone")", — грізно висловився Уест.

Як припустили закордонні журналісти, бурхлива реакція Каньє Уеста має відношення до останніх скандальних новин навколо Маска.

Нагадаємо, Каньє Уест влаштував жорсткі розбірки з-за Ілона Маска. Уест встав на захист Маска, у якого останнім часом проблеми.

Як повідомляв "Знай. ua", Кім Кардашьян посадила Каньє Уеста на "голодний пайок". Шанувальники прогнозують швидке розлучення знаменитої пари.

"Знай. ua" писав, що Каньє Уест вирішив втекти від Кім Кардашьян.