На днях, 2 жовтня, популярний американський репер Каньє Уест під час поїздки в Детройт відвідав Коледж творчих досліджень (CCS) — приватний заклад з ухилом в художню освіту.

Один із студентів CCS пізніше опублікував скандальне відео з зустрічі з репером. На ньому Каньє стоїть на столі і захищає голову Tesla і SpaceX Ілона Маска.

"Мені абсолютно начхати, хто там у нього в будинку. Залиште його, бл*** в спокої ("Leave that man the fuck alone")", — грізно висловився Уест.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як припустили закордонні журналісти, бурхлива реакція Каньє Уеста має відношення до останніх скандальних новин навколо Маска. Відомо, 27 вересня Комісія з цінних паперів звинуватила підприємця у введенні акціонерів в оману твіттом про можливе перетворення Tesla в приватну компанію.

У підсумку Маск домовився з владою: він пішов з поста голови ради директорів компанії і заплатив 20 мільйонів доларів штрафу.

Фраза про будинок — відсилання до конфлікту підприємця і реп-виконавиці Азилии Бенкс. Яка заявила, що вона була в будинку Маска, коли він писав твіт про Tesla. Бенкс розповідала, що глава Tesla оголосив про ціну в 420 доларів за акцію через відсилання до культури марихуани.

У репера Уеста і підприємця Маска по всій видимості дуже теплі дружні стосунки. У березні 2018 року Ілон Маск називав Каньє Уеста своїм джерелом натхнення.

В 2016 році він написав профіль репера для видання Time — музикант тоді увійшов у сотню найвпливовіших людей у світі. А Уест присвячував Tesla і Маску твіти.

Нагадаємо, міністерство юстиції США підозрюють мільярдера Ілона Маска маніпулювання ринком цінних паперів. Відзначається, що сам Ілон Маск-за загрози кримінального переслідування страждає безсонням, підсів на снодійне і почав сильно захоплюватися марихуаною.

Як повідомляв портал "Знай.uа" комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) висунула серйозні звинувачення засновнику Tesla Ілону Маску – його підозрюють у шахрайстві.

Також "Знай.uа" писав, чоловік Кім Кардашьян часто ділиться з шанувальниками у соцмережі своїми депресивними думками, які завжди викликають бурхливу реакцію у передплатників. Так, наприклад, днями Каньє Уест вирішив розповісти про враження, які на нього справив фільм про дизайнера Олександра Макквіна.