Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно.

Так, в цей раз Анастасія виклала у своєму Instagram кумедне відео про те, як вона у вихідний ходила годувати качок на ставку. Це відео могло б виглядати мило, якщо б не парочка дивних деталей. Як видно на цих кадрах, на вулиці стоїть ясна сонячна погода, але це не завадило Анастасії одягнути зимову шубу для прогулянки біля ставка. До того ж взуття на величезних підборах зовсім не підходить для таких прогулянок.

Підписники балерини, як завжди, розділилися на два табори. Комусь Анастасія подобається з усіма її дивними позами і раскорячками, а у деяких викликає огиду. І ті, і інші не соромляться висловлювати свою думку в коментарях до публікацій знаменитості.

"Підбори і шуба. Залишився тільки олігарх на яхті з-за кущів", "У людини проблеми з головою", "Всім качкам роздали автографи?", "А що, вже погода для шуби? У вас так холодно?", "Сподіваюся, качки не постраждали!", "Мабуть, клімакс у жінки – то в жар, то в холод кидає. То практично гола ходить в жовтні, то шубу одягає", "Чому не на шпагаті?".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що шанувальники запропонували скинутися на нормальний одяг для Волочкової. Анастасія виклала у своєму Instagram чергове фото. На знімку артистка розвалилася на дивані в готелі, який почала всіляко розхвалювати і рекламувати. Крім неприродної пози, в якій розвалилася Волочкова, дивним шанувальникам здалося і її вбрання. Балерина позує в легінсах зі зміїним принтом і білій футболці з темною плямою на грудях.

Нагадаємо, промежина Волочкової схвилювала фанатів не на жарт.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова спробувала заспівати, чим сильно налякала фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова вивалила груди прямо в храмі.