Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала, як проводить день неділі. Так, розгулюючи по лісі в теплій шубі і на шпильках, артистка вирішила погодувати качок булкою. Фанати ж зазначили, що так можна тільки отруїти тварин.

"Недільне годування качок у нашому ставку..😊", - похвалилася добрими вчинками Волочкова. Фолловери ж не змогли пройти повз: "Птахів булкою годувати не можна. Що за забава? Купіть спеціальний корм тоді вже.", "А чому не в вечірній сукні і діамантовому кольє? 😹", "Не можна хлібом годувати😔", "😂😂😂На підборах,блд🙈🙈🙈🙈🙈", "Настя! Качечок не можна годувати хлібом!!! Вони від цього хворіють!", "В +15, у шубі!🤣🤣", "Дві крайності - вчора в літньому платті, сьогодні у шубі 😱".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчасте і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.