Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. На цей раз балерина привітала вчителів з професійним святом і навіть відвідала концерт в підмосковному місті.

Волочкова, яка не відрізняється скромністю в поведінці, подякувала організаторам і навіть сфотографувалася зі своїми маленькими шанувальниками.

Однак шанувальники зірки все одно залишилися незадоволені таким показовим жестом балерини. А вся справа в поведінці Анастасії за кадром.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Це був мій подарунок Рузі від душі! Вчителям уклін у цей день. Дякую за оплески і квіти! Начебто всім і кожному дістався автограф і селфи", - пише Волочкова в Instagram.

На цей раз Анастасія не встигла видалити негативні коментарі і під публікацією виявилося безліч неприємних відгуків про балерину, її поведінку та творчість.

"А чому ви не виставляєте відео з концерту, своїх акробатичних номерів? Балетом там і не пахло. соромно чи що?" "діти будуть думати,що це красиво....", "головне на це не дивитися на ніч дивлячись", " 10%дітей залишилися заиками, після побаченого і почутого...", " Як це все лицемірно...у Вас фото з чужими дітьми більше, ніж зі своєю дочкою.. Доброта Ваша лицемірна, посмішка..", "ось такі вчителі мабуть і були у Волочкової хабалки", " Все це порношоу-злочин проти дітей. А ви нажершись халявного шампанського впали в екстаз!", - пишуть коментатори.

Раніше повідомлялося, що цього разу Анастасія виклала у своєму Instagram відео, на якому вона раскорячившись зав'язує пуанти на ногах, паралельно розповідаючи, що її запросили на свято. Мова йде про професійне свято – День учителя, який відзначають у першу неділю жовтня.

Нагадаємо, Волочкова спробувала заспівати, чим сильно налякала фанатів.

Як повідомляв "Знай. ua", Волочкова растопырилась перед дітьми. Волочкова привітала вчителів з професійним святом.

"Знай. ua" писав, що Волочкова показала шокуючий знімок. Ви будете шоковані подробицями з життя балерини.