Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість заінтригувала новою подорожжю, виклавши фото з літака. Так, артистка запропонувала фанатам вгадати, куди ж вона летить і пообіцяла дати за це призи.

"Ну, а я відлітаю далеко ✋🏼 І хотілося б сказати, що в романтичну подорож, але ні. Ми летимо на інший бік планети для грандіозної зйомки з найулюбленішим брендом ❤ ! А поки вгадайте, куди я лечу? Першим трьом людям, вірно угадавшим місто, я запишу іменні вітання і привіти у мене в сторіз 😛", - запропонувала шанувальникам Седокова. Фолловери ж взялися коментувати: "Барселона😊", "Несподівано...а голої дупи не буде?😁😁", "LA❤️", "Занзібар?😱", "Сідней💞💞💞", "На позитиві і озорстві - красуня 😍😀🤙", "На Камчатку🌇".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.