Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість показав дивний знімок, на якому топлес всівся на підлозі, тримаючи в руках віничок і миску. Так, артист збив повітря, можливо, згадуючи дитинство, і вирішив цим похвалитися.

"Щось готую музичне 🎼😉 #дещо #некоекак #какомнелюблю #какабычна #бычнанекака #скИро #soon", - спробував пожартувати Козловський. Фолловери не змогли пройти повз: "Вже цікаво 😉😊", "Дуже чекаємо 😍😘", "Музичні оладки?😊", "Пісня про жовтці?)😉😂", "Все млинець грудкою ..як завжди... 😂😂", "Гороховий суп ?)", "який задумливий, мммм".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно, але більше він цим займатися не хоче.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також знаменитість вже наближався до зухвалих вчинків в стилі Анастасії Волочкової, позуючи абсолютно голим, а тепер вирішив тягати за собою в літак букети троянд, як і балерина.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім. Щоб хоч якось похвалитися фігурою, він зробив з сорочки короткий топ.