Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила в Таїланд, щоб взяти участь у зйомках власного бренду. Так, артистка зізналася, що починає любити Азію і поділилася цитатами.

"Я починаю закохуватися в Азію 🖤. В культуру, людей, традиції. Думаю, раніше були погані вчителі або я не була готова... Кілька важливих слів, які я прочитала. Якщо можна, то поділюся з тобою...
💮Ти втрачаєш тільки те, за що тримаєшся.
🎎 Ваші страждання викликані вашим опором того, що є .
💮Весь секрет існування полягає в позбавленні від страхів. Не бійся того, що з тобою буде, твоє майбутнє від цього не зміниться, зате теперішнє стане спокійним.
🎎 щоранку ми народжуємося знову. І те, що ми зробимо сьогодні, і буде мати найбільшу важливість.
💮Якщо рука не поранена, можна нести отруту в руці. Отрута не зашкодить, якщо не має ран. Хто сам не робить зла, не схильний до зла.
🎎 Три речі не можна приховати: сонце, місяць і істину. Будда .", - помудрувала Седокова, показавши розкішний вид з готелю.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.