Скандальна російська балерина та світська левиця Анастасія Волочкова постійно публікує в своєму профілі Instagram фотографії, на яких демонструє фірмові шпагати, показує підписникам інтер'єри багатого будинку або ж репетиції. При цьому користувачі мережі часто критикують епатажні знімки Анастасії.

Однак, цього разу, після того, як балерина показала сімейне фото, а також розповіла про свого батька, підписники почали щиро співчувати їй.

«Волочкови. Улюблений тато Юрій Волочков-чемпіон СРСР з настільного тенісу. Заслужений тренер збірної Росії. Гірко уявити, що папа після інсульту, що стався 10 років тому…– не говорить і не рухається… Від папи мені дісталися найкращі якості. Сила волі, наполегливість, працьовитість, прагнення до перемоги і вміння перемагати, вміння протистояти будь-яким випробуванням, долаючи їх з честю і гідністю, почуття гумору, позитив завжди і доброта. І колір очей у нас зелений. І серце однаково велике. І взагалі, через багато років, я усвідомила, що від тата я успадкувала більше якостей, ніж від мами…. Тато, живи! Я приїжджала сьогодні в Пітер розібратися в складній ситуації.. І мені вдалося. Хоч це було дуже непросто. Але зі мною і татом-друзі!», – зворушливо підписала фотографію Волочкова.

До речі, російська балерина поїхала в Пітер ще в перших числах жовтня, де і перебуває її тяжкохворий батько. Після перенесеного подвійного інсульту права половина тіла чоловіка паралізована, а сам він прикутий до інвалідного візка.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому своє горе в родині Анастасія зовсім не приховує. Раніше вона також ділилася спільними знімками з батьком, розповідаючи читачам про його силу характеру.

У свою чергу прихильники підтримали свого кумира і побажали батькові здоров'я і сил, а також захоплювалися силою духа Юрія Волочкова.

Нагадаємо, що опухла Волочкова в туфлях-копитах довела фанатів до сказу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Волочкова прогулялася по лісі в теплій шубі і на шпильках, а потім вирішила погодувати качок булкою.

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Волочкова прорекламувала свого хорошого друга і між справою виставила дивний знімок у трусах.