Відома модель plus-size Ешлі Грехем, яка своїм прикладом надихає жінок у всьому світі, опублікувала фото і відео з російської столиці Москви. Що дівчина робить в Росії вона не уточнила, але вже скуштувала горілки з ікрою.

Так, на фотографії Ешлі позує на Червоній площі на тлі храму Василія Блаженного. Не дивлячись на те, що інші люди, які потрапили в кадр, одягнені в куртки і навіть головні убори, модель для фото роздяглася. На знімку Грехем позує в кофтині з оголеним плечем і укорочених штанях. Ешлі мило посміхається, а підпис під фото вказує на те, що дівчина дійсно в Москві.

Також на сторінці моделі plus-size з'явилося відео, на якому вона з подружкою сидять за столом і п'ють горілку. При цьому алкоголь вони закушують червоною ікрою, а голос на задньому плані говорить: "Welcome to Russia, lady". Треба сказати, що дівчата сильно скривилися після того, як скуштували російської горілки та ікри.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що напівгола Ешлі Грехем вразила красою перед фотографами. Вага моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами. Так, нещодавно модель-пампушка показала своїм шанувальником свої робочі будні. Адже бути моделлю – це важка праця. Ешлі, як і інші моделі, бере участь у показах, прикрашає глянці і позує фотографам. До того ж, не забуває радувати своїх фоловерів новими знімками.

У своєму недавньому пості модель plus-size показала фото і відео зі зйомок. Перед фотографами Ешлі без всякого сорому позує в нижній білизні. Зазначимо, що на першому відео Грехем постала в бежевому комплекті білизни, а в другому – у чорному. Також до публікації прикріплена фотографія, мабуть, з тієї ж зйомки, адже на ній модель в тому ж бежевому комплекті.

Нагадаємо, пишногруда Ешлі Грехем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ешлі Грехем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ешлі Грехем показала себе без фотошопу.