Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила похвалитися фанатам в Instagram, що читає книги.

Так, фотографія з книгою в руках з'явилася в акаунті Ані Лорак в мережі. На фото співачка позує з яскравим макіяжем у схожій на спортивну кофті, а обличчя прикриває книгою під назвою "Роздуми. В чому наше благо?". У підписі до фото Лорак запитує своїх підписників, що вони читають.

Фанати не розгубилися і почали розповідати про свої літературні уподобання, а заодно висловити свою думку з приводу нового фото Ані Лорак.

"Виявляється, ви не тільки красива і талановита, але й розумна дівчина", "Що в школі синові задають, те всією сім'єю і читаємо", "Сидіть у своїй рашці, а сюди не рипайтеся", "Кароліна? А ви дійсно читаєте?", "Ти дуже схожа на Надю Дорофєєву", "Судячи з того, як вона говорить, то вона книжки тільки в руках вміє тримати, а буковки вже не осилює", "Ой, а очі які зелені, просто неймовірно-фантастично-космічні", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ані Лорак вирішила похвалитися фанатам в Instagram, що стала членом журі нового сезону російського шоу "Голос. Перезавантаження". Відповідне фото співачка опублікувала на своїй сторінці. У публікації Лорак з'явився постер, на якому зображений новий склад членів журі російського пісенного шоу "Голос. Перезавантаження".

Так, колегами Ані в талант-шоу стали Баста, Костянтин Меладзе та Сергій Шнуров. Треба сказати, що піарники російського телеканалу вибрали не найвдаліше фото для рекламного постера. Зазначимо також, що раніше Ані Лорак приймала участь в якості наставниці в українському "Голосі країни".

Нагадаємо, Ані Лорак, Лобода і Повалій завили на рідній землі, українці розлючені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що фанати просять забратися знеславлених зірок з України.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак приїхала в Київ і сховалася на "Інтері", українці скаженіють.