Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. На аккаунт Бузової підписані майже 14 мільйонів користувачів, але їй цього мало і для залучення нових підписників Оля оголосила черговий конкурс.

Артистка виклала нове відео в своєму Instagram, на якому вона виконує пісню наживо, при цьому ще пританцьовує і крутить попою. Ні для кого не секрет, що Бузова часто співає під фонограму, а коли вона робить це вживу, то відразу стає зрозуміло, що співочий талант у Олі кульгає. Це відео не стало винятком.

"Дивлюся ваші сторіс і відео, в яких ви мене відзначаєте. Як же приємно, що треки з мого нового альбому #принимайменя так вам подобаються. Традиційно влаштовую конкурс, за підсумками якого кращі опиняться у мене на сторінці... а переможці отримають цінні призи від мого бренду. Записуйте кавери і знімайте свої версії кліпів на вашу улюблену пісню з мого альбому і публікуйте з хештегом #принимайменя_cover. А вже 1 листопада я особисто виберу кращих. Спасибі вам за вашу любов", - написала Бузова у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Шанувальники співачки не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію зірки.

"По моєму, так монотонні, нудні пісні. При чому навіть слів на слух не розібрати", "Оль, ти така ніжна, тендітна, в твоєму виконанні ця пісня просто вогонь. Не сумуй тільки, любимо тебе дуже", "Голосу взагалі немає. Яка ви в жопу співачка", "Оля навіщо ви носите ці кроси? Вони чмошно якось виглядають на нозі", "Класно! Дуже подобається пісня", "Я з розуму сходжу теж, але тільки від жаху. Де тут спів взагалі? Його немає".

Нагадаємо, Бузова хотіла стати ангелом, але жест демона її видав.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що від Бузової наречений втік, прихопивши 2 мільйони.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.