Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила в Таїланд, щоб взяти участь у зйомках власного бренду. Так, артистка з маскою на обличчі розповіла, як виглядати доглянутою по дорозі в аеропорт. Відповідь виявилася простою - ніяк.

"Як виглядати в 6 ранку стильною, зволоженою, розкішною , виспавшеюся і життєрадісною по дорозі в аеропорт ? Ніяк 😂😂😂 Доброго ранку , я і плюс 27 градусів тепла передаємо тобі привітики 💋", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери ж взялися коментувати: "Як же вона любить сісечками посвітити ...🙈", "Жах,маска страшно виглядає😉", "Так, Майкл Жексон.", "Цицьки виперла ппц😄", "накачала Губи, цицьки накачала, маску напнула і їде вся така - "сама природність"", "Жах, навіщо нам це бачити", "Ну як Майкл Джексон".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.