СБУ висунула екс-чоловікові Лілії Подкопаєвої звинувачення у державній зраді. У ході судового розгляду встановили суму застави 528,6 тисячі гривень

Нагорний


Про це йдеться в сюжеті ТСН. Стало відомо, що необхідну суму за звільнення Тимофія Нагорного вже зібрали.


Слідчі вимагають, щоб підозрюваний перебував у СІЗО без можливості внести заставу. Засідання перенесли через те, що з Печерського суду не передали всі необхідні для розгляду документи.


За словами представників обвинуваченого, встановлену в судовому порядку суму збирали активісти, волонтери, культурні діячі, відомі особистості. Поіменно соратник бізнесмена не став перераховувати всіх, хто допоміг. Однак на провокаційне запитання журналістів, чи брала в цьому участь гімнастка Подкопаєва, він відповів ствердно. Про яку конкретно суму допомоги йдеться, невідомо.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще


Родичі ж стверджують, що Нагірного підставили. Причина найімовірніше криється в його наміри балотуватися у Верховну Раду. Зазначимо, що раніше було відомо про те, що Нагорному оголосили підозра на підставі переговорів з російським бізнесменом Олексієм Дашутиным. За попередньою інформацією, саме він зараз свідчить проти підозрюваного.


Нагадаємо, раніше було відомо, що товариші Нагірного його арешт називають чиєюсь "класичної підставою" і заявляють, що його посадили за спілкування по телефону з російським бізнесменом, в розмові з яким він нібито підриває національні інтереси України. Йому оголосили підозра у державній зраді, шахрайстві та замаху на злочин.


Як повідомляв портал "Знай.uа" Подкопаєва після "випадкової" зустрічі з Лорак загуляла з Кличком.


"Знай.uа" писав, Подкопаєва похвалилася дружбою з Лорак: фото.