Коли ти багатий і знаменитий, за кожним твоїм кроком стежать мільйони. Особисте життя та зовнішність — і зовсім дві найулюбленіші теми в контексті знаменитостей. У нашому огляді ми зібрали зірок, які сильно потовстіли за останній час, і їх б'юті-трансформації абсолютно точно не пішли їм на користь. Про це повідомляє Clutch.

1. Неллі Фуртадо

У квітні 2018 року в ефірі шоу Loose Women on Wednesday канадська виконавиця заявила про розставання з кубинським режисером Демасіо Кастелльном, з яким прожила разом вісім років. Розлучення Фуртадо далося не легко. Щоб відволіктися від сумних думок, співачка з головою поринула у творчість і напередодні розлучення випустила новий сольний альбом The Ride.

Однак якщо для кар'єри співачки розрив з чоловіком став джерелом натхнення, то на зовнішності стрес відбився не кращим чином.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

2. Ріанна

Останнім часом колись худенька Ріанна набрала не менше 6-8 кілограмів: целюліт і втрата тонуса шкіри — тепер зрозуміло, чому "голі" сукні залишилися порошитися в дальньому кутку шафи знаменитості.

3. Джон Траволта

Джон Траволта став кумиром молоді в 1977-му році - після виконання головної ролі у фільмі "Лихоманка суботнього вечора". Стрункий, красивий молодий чоловік став справжнім секс-символом.

В нинішньому вигляді його б не впізнали навіть найвідданіші фанати. І вже точно зовсім неймовірно, щоб Траволта вліз у свій знаменитий білий костюм.

4. Єва Польна

Єва Польна сама не раз зізнавалася, що не може встояти перед дерунами з грибами. Співачка розповідає, що почала стрімко набирати вагу після народження дочок. Єва Польна і сама не проти скинути зайве, але зізнається, що з її стилем життя це складно. До того ж вона не звикла обмежувати себе в їжі, і морити голодом себе не збирається.

5. Крістіан Бейл

Крістіан Бейл поправився на 30 кг заради ролі віце‐президента США. Бейл прославився своїм відповідальним ставленням до зйомок і експериментами з власною вагою. У 2004-му році він схуд до 55 кілограмів для зйомок в "Машинисті".

Нагадаємо, розповніла і постаріла Кейт Мосс показала, що ще не все втрачено.

Раніше Знай.uа писав, що Віра Брежнєва шокувала фанатів зморшками.

Знай.uа повідомляв, що Дженніфер Лопес сильно здала, фанати в жаху.