Не так давно відома російська гумористка і колишня дружина Євгена Петросяна Олена Степаненко скасувала свій концерт, який повинен був пройти в Брянську (Росія). Як відзначають представники Степаненко, цей факт пов'язаний із погіршенням фізичного самопочуття артистки.

При цьому експерти висловили свою версію з цього приводу. Як з'ясувалося, справа зовсім не в самопочутті гумористи. На їхню думку, кар'єру Олени Степаненко поступово руйнує скандальне розлучення з чоловіком Євгеном Петросяном.

Євген Петросян та Олена Степаненко

Зараз багато фахівців стверджують, що Олена Григорівна не має свого сайту і не веде сторінку в соціальних мережах, тому їй ніде рекламувати свої концерти. Якщо глядач запланує відвідати виступ гумористки, він не зможе знайти рекламу її концертів у мережі – пошуковик на запит почне видавати оголошення про концерти Євгена Петросяна.

Варто також зазначити, що під час подружнього життя з Петросяном і спільної роботи з ним Степаненко не відволікалася на рекламу виступів і не займалася цією роботою. Тепер же це тільки допомогло Євгену Петросяну, який «відбирає хліб» у колишньої дружини.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Крім того, скандальна репутація гумористи, яку вона заробила після звернення до суду, поставила хрест на її кар'єрі.

Нагадаємо, що Олена Степаненко, яка нещодавно зі скандалом розлучалася з Євгеном Петросяном, знайшла собі нового чоловіка. Нова пасія Степаненко - спортсмен і випускник Щепкінського училища, актор Ігор Христенко.

Як повідомляв портал Знай.uа, причиною розриву Петросяна і Степаненко став багаторічний зв'язок 73-річного гумориста з його 29-річною особистою асистенткою Тетяною Брухуновою, підтверджують джерела близькі до відомих коміків.

Також портал Знай.uа писав, що гуморист Євген Петросян виклав у свій профіль в Instagram нове фото, і підписав його, розповівши про пригріту на шиї змію. На старій чорно-білій фотографії він стоїть з усмішкою на обличчі, а його шию обвиває змія.