Буквально декілька днів тому у ЗМІ просочилася інформація про офіційне розлучення української співачки Ані Лорак із чоловіком, якого було спіймано на зраді.

Ані Лорак
Ані Лорак

Чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, який раніше зберігав уперте мовчання, прокоментував події, що відбуваються в його житті: наразі пара перебуває у процесі розлучення.

Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу
Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу

Так, на своїй сторінці в Instagram Мурат написав, що люди народжуються не для того, щоб бути ідеальними. Відповідний пост він залишив в "історіях" свого особистого облікового запису.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Народився, щоб бути справжнім, а не бездоганним..."
, - коротко зазначив Налчаджиоглу.

Підписники припускають, що цією фразою Мурат натякає на гучне розлучення, яке було спровоковане його зрадою.

Крім цього, раніше Налчаджиоглу також розповідав у соцмережі про депресію та переломні моменти у своєму житті.

"Кожному з нас потрібні переломні моменти і депресія. Адже тільки після цього ми знайдемо в собі нові сили і зробимо те, про що давно мріяли!" — поділився Мурат роздумами з фоловерами, але згодом пост зник із соціальної мережі.

Нагадаємо, епопея навколо зради чоловіка Народної артистки України Ані Лорак, здається, добігає кінця. На цей раз співачка видно не змогла пробачити свого благовірного і подала на розлучення.

Ані Лорак
Ані Лорак


Як писав раніше Знай.ua, скандально відома українська співачка Ані Лорак, яка нещодавно прилетіла в Україну заради концерту на "Інтері", вже подала документи на розлучення до однієї з київських державних нотаріальних контор.

Ані Лорак
Ані Лорак

Після того, як ця інформація просочилася в ЗМІ, менеджери артистки попросили "поставитися з повагою і розумінням до особистого простору артистки", але журналісти звернулися до юриста, що спеціалізується на шлюборозлучних процесах, аби той дав коментаря. Про це пише "Без Табу".

"Схема така: якщо пара подає на розлучення в Україні, то позов подається до суду за місцем реєстрації сім'ї. Потім суд робить запит до Мін'юсту, Мін'юст робить запит в ту країну, де мешкає відповідач. Процедура довга і складна — вона повинна пройти всі інстанції між країнами. Як правило, це може зайняти декілька років",— розповів правозахисник.

Ані Лорак
Ані Лорак


Також Знай.ua писав про те, що Ані Лорак показала, як живе під час гастролей, а ось фанати побачили ознаки уколів краси.