Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram, що вміє читати. Так, знаменитість прикрилася книгою "Роздуми. В чому наше благо", запитавши у шанувальників, що вони читають на дозвіллі.

"А що читаєте ви?", - запитала у фанатів Лорак. Фолловери почали відповідати: "краще почитайте Біблію. У ній багато відповідей.", "Підручник фізики😂", "Обручки немає . Розбіглися ????", "Найкраща книга в усьому світі це Біблія,і вона краще за всіх інших допомагає в житті.", "Статистику для універу)", "Часу вистачає, щоб тільки прочитати новини 😢😖😭", "Пости в instagram", "Я думаю що Ви цю книгу НЕ ПРОЧИТАЛИ!", "Смішно бачити Ані з книгою(( є час у неї читати???? І не треба писати, що той, хто хоче, завжди знайде. На жаль, не завжди(((".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.