Прихильниця Ані Лорак, таролог вирішила поворожити на відносини української співачки, яка на даний момент будує кар'єру в Росії, Лорак і популярного російського виконавця Сергія Лазарєва.

Таролог не випадково для розкладу вибрала в якості пари для Лорак Лазарєва. Справа в тому, що вже не вперше виникають розмови про можливе романтичне спілкування цих знаменитостей. Дані чутки з різною частотою з'являються в оточенні співачки вже протягом декількох років.

Чергова хвиля чуток про романтичну складову відносин двох зірок виникла після музичного фестивалю в Сочі "Нова хвиля". Результат розкладу на картах Таро підписниця Лорак опублікувала в коментарі під фото в Instagram співачки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Зробила розклад на картах Таро на пару Ані Лорак і Сергія Лазарєва. Про цій парі ходять чутки, чи це так? Ані — дівчина талановита, благородна, ставна, вона має вплив в шоу бізнесі — саме це всі Сергій і хоче бачити у своїй пасії. Але незважаючи на наявність достатньої харизми, щоб зачарувати Сергія Лазарєва — їхні стосунки не можна назвати перспективними", повідомила таролог.

Сергія прихильниця назвала відкритим і активним хлопцем. А ось для Ані такий напір може бути зайвим і обтяжує її. Ані такі хлопці здаються занадто легковажними і несерйозними. І Лазарєв для неї завжди буде здаватися занадто показушним, або простачком.

Для Лазарєва ж, на думку таролога, світ чорно-білий. Йому потрібно чітко знати, люблять його чи ні. Натяки і легкий флірт – не про нього.

Нагадаємо, Лорак з Кіркоровим зловили прихід на червоній доріжці. Зірки підірвали мережа дивним відео.

Як повідомляв "Знай. ua", Лорак з-за пластики схожа на дивну звірятко. Ані Лорак показала нове селфи, однак фанатам зовсім не сподобалися її губи.

"Знай. ua" писав, що після зради Лорак вразила всіх новим чином. Нове фото Ані Лорак в Instagram порадувало фоловерів.