Сьогодні історію зрад чоловіка Ані Лорак почали обговорювати з потрійною силою. Довгий час співачка намагалася триматися від галасу як можна далі і взагалі не вимовляти ім'я Мурата, але, здається, сил мовчати більше не залишилося. Складно пригадати, коли в шоу-бізнесі в останній раз спалахував такий скандал: чоловік знаменитої співачки "відпочиває" в клубі зі столичною тусовщицею Яною Бєляєвою. Цю новину, приправлену фотозвітом, обсмаковали всі, кому не лінь.

Тема вже зайшла і за те, що велелюбний турок почав ходити наліво мало не на наступний день після весілля. А коли співачка народила доньку і сиділа з новонародженою, одночасно катаючись по гастролях, Мурат нібито вирішив не занадто змінювати звичний спосіб життя і продовжив гуляти нічним закладам, і завжди в оточенні молодих красунь.

"Віддані фанти" у той же час шепотілися, що шлюб насправді фіктивний, але повірити в це незважаючи на негаразди все-таки було важко. Практично у всіх інтерв'ю Лорак розповідала, що стосунки - це велика праця, в якій потрібно десь поступатися, десь перетерпіти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Здається, тільки одного разу Лорак відступила від особистого правила та в програмі "Наодинці з усіма" з Юлією Меньшовою розповіла про зворотну сторону медалі зіркового життя.

"Незабаром після весілля ми мало не розійшлися. Гадаю, я тут не новачок. Це проблема будь-якої публічної людини. Якщо ти затребуваний, у тебе кар'єра, є колектив, музиканти, балет - 350 чоловік, які залежать від тебе, вони приходять і кажуть: "Ми хочемо зарплату. У нас сім'ї". Ти повинен якось забезпечити цих людей. І все менше місця залишається для своєї сім'ї.

У нас з Муратом був дуже складний період. Довелося знімати шпильки, сукні, прикраси, змивати макіяж і перетворюватися на кошеня, буквально просити: "Не йди! Не кидай мене!" Мурат поставив умову, що я буду менше давати концертів. Я пообіцяла. Є періодично якісь збої в системі, але я намагаюся їх відслідковувати і швиденько форматувати на потрібний струмінь", - розповіла Лорак.

Нагадаємо, Ані Лорак, яка нещодавно прилетіла в Україну заради концерту на "Інтері", вже подала документи на розлучення до однієї з київських державних нотаріальних контор.

Як повідомляв раніше Знай.uа, вся Україна з хвилюванням стежила за подробицями особистого життя Ані Лорак, яка була сповнена труднощів і скандалів.

Також Знай.uа писав про те, що відома українська запроданкою Ані Лорак, яка живе і активно виступає в Росії, розлютила мережу виступом в українській столиці.