Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість без наращеного волосся показала, як пришиває стрічки до пуантів і вирішила в черговий раз розповісти шанувальникам, що танцювати - це важко. Звичайно ж, артистка позувала у футболці з написом "мені можна все" і похвалилася, що ще і вміє вишивати хрестиком.

"На дозвіллі...😊", - підписала кадр Волочкова, додавши безліч хештегів. За 13 годин відео набрало 53 тис. переглядів, а от коментарі Анастасія закрила, адже відразу зрозуміла, що стане жертвою критики.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання знаменитість обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.