Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість показала уривок з кліпу на пісню "Шантарам". Так, відео, яке вийде через півтора тижні, вийшло дуже таємничим і сексуальним одночасно. Варто відзначити, що режисером кліпу виступив Алан Бадоєв.

"Вода не завжди змиває наші таємниці. Вода здатна змити лише кров ... А шрами залишаються назавжди в твоїй пам'яті 🛑 #ШАНТАРАМ by @alanbadoev #оченьскоро", - заінтригувала Седокова. Фолловери не змогли пройти повз: "Пісня крута, відразу в серце, хочеться слухати ще і ще. Ганна Ви молодець. 💜", "класна пісенька якраз зараз для мене😭", "Судячи з посту, черговий індійський фільм, тільки з жопами", "Анна не підведе 💪🏼Буде чуттєво і в точку!Ну немає таких інших артисток,тільки вона може так....🤤🤤Чекаємо!", "Відчуваю пахне СЕКСОМ😱".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.