У п'ятницю, 12 жовтня, стало відомо, що скандальний засновник рок-групи "Ленінград" Сергій Шнуров, якого нещодавно бачили в одному з рагсів Санкт-Петербурга разом із молодою дівчиною, не спростував чутки про близьке весілля. Варто зазначити, що інформацію про четверте одруження артист сприйняв із гумором.

"Взагалі, перший раз я зібрався одружитися, мені було п'ять років. Завжди я збираюся одружитися... Я не кричав (у п'ять років): "Одружуся! Одружуся! Де ж моя наречена?!" У мене була конкретна обраниця з паралельної групи", — розповів Шнур російським ЗМІ.

Сергій Шнуров

Так, за словами рок-музиканта, дама серця у нього є постійно, оскільки без конкретної коханої він не планує одруження. При цьому Шнуров пожартував, що зараз його обраниця "теж з паралельної групи в дитячому садку".

Як відомо, Сергія Шнурова зняли на відео в одному з петербурзьких загсів за заповненням якихось документів. Разом із ним була дівчина — швидше за все це була 27-річна поетеса Ольга Абрамова. У свою чергу колеги по "Ленінграду" заявили, що Шнур має намір одружитися в четвертий раз.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Сергій Шнуров розповів про те, як він спілкується зі своїми дітьми і як проводить вільний час. Зазначимо, що у соліста групи "Ленінград" є двоє дітей – 25-річна дочка Серафима і 18-річний Аполлон.

За словами Шнурова, він підтримує спадкоємців у фінансовому плані, але в самому вихованні активної участі не приймає. Через це він почав спілкування зі своєю дочкою лише коли їй виповнилося 18 років.

Нагадаємо, що Матильда Шнурова поділилася з шанувальниками своїми думками з приводу розлучення з солістом групи Ленінград Сергієм Шнуровим.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сергій Шнуров розмістив у своєму Instagram фотографію, де він зображений з маленьким білим кошеням. Такий образ зірки зворушив фанатів.

Також портал Знай.uа писав, що на Сергія Шнурова напали: його побив власний шанувальник нібито за те, що артист занадто мало пише віршів.