Відома українська співачка Настя Каменських посіяла між своїми шанувальниками зерна жорстких суперечок. Вони проросли на грунті назви нового альбому виконавиці.

Каменських похвалилася новими фотографіями у Instagram.

Також українська красуня розповіла про своє щасливе досягнення — презентацію свого першого альбому і нового кліпу. Про це пише портал "Політека".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Вчора відбулася презентація першого сольного альбому «No Komments» та офіційного кліпу до пісні #LOMALA. Це було незабутньо! Якщо і починати нову главу свого життя, то тільки так і тільки з вами. Далі буде ще крутіше — я обіцяю. Дякую всім друзям і колегам за те, що розділили зі мною цей чудовий вечір Величезна подяка улюбленим @gg_project @ludagolubitskaya @golubitskya за досконалу організацію заходу. @vova_ostapchuk за настрій цього вечора! Ти нереально крутий…", — підписала знімок Каменських.

Проте саме назва сольника стала причиною запеклих суперечок прихильників. Вони побачили в назві те, що співачка так кинулася вивчати іспанську, що забула англійську.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами. Тільки нещодавно співачка презентувала свій новий кліп на пісню "Peligroso", яку вона заспівала іспанською мовою. До речі, цей кліп було знято в США, десь в джунглях.

Варто нагадати, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала цікавий портретний знімок, однак деякі фанати зазначили, що артистка різко постаріла і трохи переборщила з ретушшю обличчя.

Нагадаємо, Каменських хотіла повернути молодість, але щось пішло не так.

Як повідомляв Знай.uа розпусну Каменських зловили зі шкіряним кінчиком біля рота.

Знай.uа писав, занадто тонка лінія купальника трохи не оконфузила Каменських.